Salon cosmetica canina | Alte servicii
Cosmetica veterinara
Oferim servicii complete de cosmetica veterinara (canina, felina, alte animale)

Cosmetica canina Un serviciu unic in Romania: TURBOPET MOBIL frizeria mobila de catei. Dube utilate ca si saloane de cosmetica canina si felina vin in fata casei tale. Tundem catei si pisici in fata casei dumneavoastra, in interiorul dubei dotata cu cada, apa calda, uscator, masini de tuns, produse profesionale ptr toaletare.puteti beneficia si de consultatii veterinare, serviciile noastre fiind oferite si de medici veterinari.puteti beneficia de tunsori canine si feline,periere,orice serviciu de toaletare:taiat unghii, vidat glande,curatat urechi, baie cu produse adaptate la tipul si culoarea blanitei, balsam ptr descalcit, periere ptr indepartarea caltilor, tratamente FURMINATOR impotriva caderii parului (tratament cu sampon, balsam si peria furminator) si orice serviciu medical veterinar. citeste mai multe

Ambulanta veterinara
Va stam la dispozitie 24h din 24h cu tratamente la domicilul dumneavoastra

Ambulanta veterinara Serviciul de ambulanta ofera ingrijire medical veterinara de urgent sau pentru consultatii periodice, tratamente la domiciliu clientului 24h din 24. Pentru problem de sanatate majore care necesita mai multe investigatii avem posibilitatea prin cabinetul veterinar mobil de a face analize prin diverse metode de diagnostic sau dupa caz putem sa transportam animalul la medicii specialisti cu care colaboram. Datorita faptului ca venim la domiciliu putem sa ne petrecem mai mult timp cu animalul dumneavoastra, sa trecem in revista toate problemele si sa va raspundem la toate intrebarile legate de el, fara sa-l supunem stresului de transport, aglomeratia din sala de asteptare a cabinetului, bucurandu-se astfel de confortul oferit de mediul in care traieste. citeste mai multe

Cabinet veterinar mobil
Oferim toate serviciile unui cabinet veterinar la domicilul dumneavoastra

Cabinet veterinar mobil Scopul cabinetului veterinar mobil este de a oferi chiar in fata casei dumneavoastra aceleasi servicii medical-veterinare de calitate ca si ale unei clinici veterinare moderne, diferenta e ca noi venim la dumneavoastra. Cabinetul nostru mobil este echipat cu toata aparatura si echipamentul necesar pentru a stabili un diagnostic si pentru a aplica un tratament corespunzator animalului pe care il detineti. Este perfect pentru cei care au mai multe animale sau pentru cei care nu au timp de pierdut in traffic sau in sala de asteptare a unui cabinet sau spital veterinar. citeste mai multe

Salon cosmetica canina

Tunsoare_pudelCand incepem sa vorbim despre tunsoarea unui caine, cel mai probabil va imaginati un pudel, nu? Stiluri de tuns pentru pudeli (rasa Poodle) sunt foarte diverse. El este un caini pentru care exista un numar mare de tunsori. Blana lui este carliontata si densa si creste uniform pe toate partile corpului si ofera posibilitati vaste pentru imaginatia unui groomer.

La spectacole si competitii sunt admise doar 2 stiluri pentru pudeli: Clasic (ca un leu) si Modern (tunsoare scurta cu un pampon in coada). Pentru catelusi  mai este acceptabila si tunsoarea Puppy, la care numai picioarele si fata sunt aranjate, plus motul este usor egalat. In ultimii ani fata se presupune a fi tunsa foarte scurt, in timp ce recent mustata si barba sunt la moda in saloanele de cosmetica caini. Motul poate fi aranjat separat sau impreuna cu urechile, formand o coroana.

Tunsoarea Clasic in fiecare dintre versiunile sale presupune mai mult volum in partea din fata a corpului. Gatul si pieptul sunt unite ca la un leu. Picioarele pot fi rase cu pufi lasati in partea de jos sau pot fi tunse in forma de "pantaloni". In prima varianta pulpele pot fi decorate cu pufi in spirala.

Tunsoarea Modern raspunde formelor naturale ale cainelui. Parul cel mai scurt acopera fata, baza gatului, spatele si talia. Varful cozii este terminat cu un pampon traditional.

Pentru pudeli cu o structura de blana cu fir, care sunt foarte rare in prezent, doar fata si picioarele sunt tunse. Restul blanii este impartit in corzi lungi egale. Aceste tunsori pot fi realizate cu usurinta de catre specialistii din cadrul unui salon cosmetica canina.

La cele doua tipuri de terrier-i (Kerry Blue si Bedlington), blana creste uniform pe toate partile corpului. Pentru Kerry Blue Terrier lungimea capului este subliniata de franjuri, mustata si barba, iar urechile, fruntea, pometii, gatul si partea de jos a gatului sunt taiate scurt. Pe restul corpului se creaza pasaje treptate de la o lungime la alta, astfel se accentueaza formele lui armonioase.

Bedlington este cel mai neobisnuit dintre terrier-i. Cand i se tunde blana moale si usoara, acesta arata foarte mult ca un miel. Trasaturile specifice rasei sunt motul tipic, spatele proeminent si arcuit, si urechile franjurate. Bedlington Terrier ar trebui sa fie intruchiparea de suplete si gratie.

Programati-va cainele pentru unul sau mai multe servicii de ingrijire apeland la specialistii nostri in salon cosmetica canina.

rase de sarma, ca terrierii si Schnauzeri, sunt aproape non-purtatori. parul slabit ar trebui sa fie scos (dezbracat) de cel putin doua ori pe an. Acolo este un instrument special pentru aceasta procedura, care seamana cu o lama zimtata (cutit stripping). in momentul in care creste parul este diferita pentru caini diferite, dar in medie, de baza este efectuata de stripare 1-3 luni inainte de spectacol. Pornind de la greaban si procedura de-a lungul inapoi si la solduri scoateti parul in smocuri mici cu cereal