Tuns caini, tuns caine, tund caini, tund caine
Cosmetica veterinara
Oferim servicii complete de cosmetica veterinara (canina, felina, alte animale)

Cosmetica canina Un serviciu unic in Romania: TURBOPET MOBIL frizeria mobila de catei. Dube utilate ca si saloane de cosmetica canina si felina vin in fata casei tale. Tundem catei si pisici in fata casei dumneavoastra, in interiorul dubei dotata cu cada, apa calda, uscator, masini de tuns, produse profesionale ptr toaletare.puteti beneficia si de consultatii veterinare, serviciile noastre fiind oferite si de medici veterinari.puteti beneficia de tunsori canine si feline,periere,orice serviciu de toaletare:taiat unghii, vidat glande,curatat urechi, baie cu produse adaptate la tipul si culoarea blanitei, balsam ptr descalcit, periere ptr indepartarea caltilor, tratamente FURMINATOR impotriva caderii parului (tratament cu sampon, balsam si peria furminator) si orice serviciu medical veterinar. citeste mai multe

Cabinet veterinar mobil
Oferim toate serviciile unui cabinet veterinar la domicilul dumneavoastra

Cabinet veterinar mobil Scopul cabinetului veterinar mobil este de a oferi chiar in fata casei dumneavoastra aceleasi servicii medical-veterinare de calitate ca si ale unei clinici veterinare moderne, diferenta e ca noi venim la dumneavoastra. Cabinetul nostru mobil este echipat cu toata aparatura si echipamentul necesar pentru a stabili un diagnostic si pentru a aplica un tratament corespunzator animalului pe care il detineti. Este perfect pentru cei care au mai multe animale sau pentru cei care nu au timp de pierdut in traffic sau in sala de asteptare a unui cabinet sau spital veterinar. citeste mai multe

Ambulanta veterinara
Va stam la dispozitie 24h din 24h cu tratamente la domicilul dumneavoastra

Ambulanta veterinara Serviciul de ambulanta ofera ingrijire medical veterinara de urgent sau pentru consultatii periodice, tratamente la domiciliu clientului 24h din 24. Pentru problem de sanatate majore care necesita mai multe investigatii avem posibilitatea prin cabinetul veterinar mobil de a face analize prin diverse metode de diagnostic sau dupa caz putem sa transportam animalul la medicii specialisti cu care colaboram. Datorita faptului ca venim la domiciliu putem sa ne petrecem mai mult timp cu animalul dumneavoastra, sa trecem in revista toate problemele si sa va raspundem la toate intrebarile legate de el, fara sa-l supunem stresului de transport, aglomeratia din sala de asteptare a cabinetului, bucurandu-se astfel de confortul oferit de mediul in care traieste. citeste mai multe

Tuns caini

tuns-cainiOferim servicii profesionale de tuns caini direct in fata casei dumneavoastra. Pe langa serviciile de tuns caini oferim si alte servicii cum ar fi: periat si pieptanat, baia, taierea unghilor, curatarea urechilor, ingrijirea dintilor, golirea glandelor anale. Puteti vedea mai multe despre serviciile veterinare complete aici (link spre pagina de cabinet veterinar).

Serviciile noastre de coafor caini sunt unice prin faptul că se potrivesc nevoilor individuale ale animalului dumneavoastra de companie. Oferim servicii pentru toate aspectele îngrijirii câinelui, abordarea noastra flexibila vă permite să vă relaxaţi în timp vom avea grijă de lucruri.

Avantajele unui salon mobil de tuns caini

Avantajele unui salon mobil de tuns caini sunt:

  • nu supunem animalul la stresul de transport, stresul din sala de asteptare
  • nu pierdeti timpul in trafic
  • nu va umpleti nici dumneavoastra si nici proprietatea de par etc.

Cel mai bine ar fi sa sunati inainte, se lucreaza dupa programari, si s-ar putea ca stilistul sa nu poata vorbi la telefon in timp ce lucreaza la catelul altcuiva, deci asteptati, va reveni el cu un telefon.

Atunci cand un caine pleaca de la salon fericit si aratand frumos, cu coada invartindu-se mai rapid decat o elice, veti sti ca ati gasit persoana potrivita pentru cainele dumneavoastra.

Ponturi pentru alegerea unei tunsori ale cainelui protrivite

Fiecare caine are personalitate asa cum fiecare posesor de caine are o personalitatea. Fiecare caine este diferit asa cum fiecare rasa este diferita de alta. Inainte sa alegeti o tunsoare trebuie sa tineti cont de:

  • cunoasteti standardul tunsorii rasei cainelui dumneavoastra. Mai ales daca doriti sa inscrieri cainele la competitii atunci trebuie sa stiti ca fiecare rasa are propriile specificatii si standarde de cum ar trebui sa arate cainele. Daca doriti sa aveti succes cu cainele la competitii atunci trebuie ca blana cainelui sa fie conforma specificatiilor.
  • alegerea tunsorii cainelui trebuie sa tina cont atat de estetica cat si de usurinta cu care veti avea grija de ea in viitor. Degeaba aveti un caine care arata frumos in acest moment daca trebuie sa petreceri multe ore in fiecare saptamana pentru a mentine blana in conditii optime.
  • tipul de blana a cainelui influenteaza enorm tunsoarea. Rasele care au par mic ca lungime (cum ar fi Beagle) nu au nevoie de atat de multa atentie ca rasele care au un par lung. Cainii care au blana carliontata (cum ar fi Poodles, Bichon Frise, Water Spaniels) sunt de obicei periati si pieptanati, nu trebuie sa fie neaparat tunsi dar arata mai bine cand sunt.
Contactati-ne pentru mai multe informatii despre ingrijirea cainelui dumneavoastra.